SUMNJA U DOPING

Teške optužbe borca iz BiH na račun Mirka Cro Copa Filipovića!

07.01.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Bosanskohercegovački mediji krajem 2012. godine raspisali su se o mogućnosti da se početkom ove godine u Sarajevu održi vrlo zanimljiva MMA borba Mirka Filipovića i Denisa Stojnića, a bolji uvod od medijskog ispada borca iz BiH nisu mogli poželjeti

Borba još uvijek nije potvrđena, no najbolji MMA borac iz susjedne Bosne i Hercegovine nada se da će do tog okršaja zaista i doći, a u tom slučaju on je uvjeren u svoju pobjedu.

'Ja odgovorno kažem da sam bolji i jači od Mirka. Tek sam se vratio iz Nizozemske gdje treniram s najboljim borcima i članovima Golden Gloryja. Skinuo sam šest kilograma i nastavljam trenirati, a ako dođe do borbe, pobijedit ću', rekao je Denis, a zatim našeg najboljeg borca praktički prozvao zbog dopinga.

'Što se tiče raznih priča koje kruže, ne želim ih ni komentirati. Ja sam čist jer čekam poziv i  UFC-a, a tamo se ne može proći kao u Japanu. Za Mirka nisam siguran da je čist jer u UFC-u je gubio borbe, tj. tamo gdje moraš biti čist', dodao je Stojnić u razgovoru za portal borba.ba, a potpuno je jasno da teško optužuje Mirka Filipovića da ne bi prošao doping test u određenim slučajevima.

'Mirka smatram jednim od najboljih boraca na Balkanu, ali mislim da je vrijeme da ga skinem s top liste najboljeg, a to ću i učiniti ako dođe do borbe', dodao je Denis.

Odgovor 38-godišnjeg Filipovića očekuje se vrlo brzo, a nema sumnje da će drugi dio odgovora Stojnić dobiti u ringu.