JOŠ JEDAN 'POSEBNI'

Terry spremio dar: Hiddink zaslužuje kantu

29.05.2009 u 11:42

Bionic
Reading

Chelsea planira osvojiti FA Cup kao dio oproštajnog poklona za trenera Guusa Hiddinka koji je na Stamford Bridge djelovao jednako kao njegov karizmatični prethodnik Jose Mourinho, izjavio je kapetan londonske ekipe John Terry

Terry je izjavio da bi ekipa željela da Nizozemac ostane na čelu Chelseaja, ali i da se dive njegovoj predanosti ruskoj reprezentaciji i svi mu zato žele dati savršen poklon.

'Igrači vole raditi s trenerom koji je pun entuzijazma, koji ostavlja dojam i kojeg svi napeto slušaju kada govori', rekao je Terry:

'Mourinho je bio isto takav. Mi ćemo uvijek imati posebno mjesto za Mourinha i siguran sam da će tako biti i za Guusa.'

Sada trener Intera, Mourinho je odveo Chelsea do dva naslova prvaka Premier lige, dva Liga kupa, dva polufinala Lige prvaka i jednog FA kupa prije nego se posvadio s vlasnikom Romanom Abramovičem 2007.

Hiddink je preuzeo Chelsea u veljači, nakon ostavke Luiza Felipea Scolarija. Klub je sada treći i ispao je u polufinalu Lige prvaka od Barcelone u spornoj utakmici.

'Bilo bi lijepo oprostiti se od trenera s FA kupom u našim vitrinama', rekao je Terry, dodajući da su igrači pokušali nagovoriti Hiddinka da ostane u Chelseaju.

'Divimo mu se jer drži svoju riječ', dodao je kapetan Terry.