PILI NAOPAKO?

Terim želi uspavati naše: Hrvatska je najjača u skupini, ali i van nje

04.09.2016 u 20:10

Bionic
Reading

Hrvatska i Turska počinju put prema SP-u u Rusiji 2018. godine. Ne tako davno, točnije sredinom lipnja, Luka Modrić zabio je za pobjedu protiv Turaka, ali izbronik gostiju na tu se utakmicu nije želio vraćati

'Je li lakša ili teža utakmica nego ona na Euru? Prošlo je otprilike dva mjeseca od nje i to je bila utakmica za plasman. Ovo sada je nešto drugo', izjavio je 'Imperator' Terim na konferenciji za novinare na Maksimiru.

A da je utakmica različita, potvrđuje i podatak da na toj utakmici neće biti najveće turske zvijezde Arde Turana, veznjaka Barcelone i suigrača našem Rakitiću.

'Tako sam odlučio oformiti momčad, bez Arde Turana. To je sve što ću reći na tu temu.'

Potom se okrenuo našoj reprezentaciji.

'O Hrvatskoj ne treba puno govoriti. Znamo koliko je kvalitetna i mnogo puta susretali smo se s njom. Naravno da nam je bila želja započeti kvalifikacije lakšom utakmicom, a ne odmah sa snažnom Hrvatskom', mudro je dodao Terim i Čačiću prebacio težak teret na leđa.

'U skupini smo s vrlo snažnim reprezentacijama. Na kraju krajeva, nadam se da ćemo otići na SP u našu prijateljsku Rusiju s kojom smo u sve boljim odnosima. Hrvatska je u našoj skupini najjača, ali ne samo u našoj, već je i jedna od najjačih u svim skupinama. Znamo koliko je Hrvatska snažna jer smo je gledali cijelo vrijeme, ne samo na Euru. Poštujemo Hrvatsku, ali borit ćemo se do zadnje sekunde.'