I TO JE MOGUĆE

Teniska zvijezda izazvala bizarnu situaciju; susjedi pozvali policiju, a kada je stigla, osvajač Grand Slama je priznao: Nije mi prvi put!

19.06.2022 u 10:15

Bionic
Reading

Dominic Thiem (28) potvrdio je neće igrati u Wimbledonu nego će nastvaiti trenirati i sanirati ozljedu ručnog zgloba zbog koje je izbivao s terena više od godinu dana

Austrijanac se u ožujku vratio na teren, ali je još uvijek osjeća bol tijekom igranja. Izgubio je svih sedam mečeva koje je odigrao u 2022., šest na razini Grand Slama i ATP Toura te jedan na razini Challengera i pritom osvojio svega jedan set. Posljednju pobjedu na ATP turnirima ostvario je prije 13 mjeseci na rimskom Mastersu.

Thiem se trenutačno nalazi u Traiskirchenu, selu u Austriji, gdje trenira za povratak natjecanjima, a otkrio je zanimljivu situaciju koju je doživio prije nekoliko dana, a o kojoj je izvijestilo nekoliko austrijskih medija.

Njegovi susjedi pozvali su policiju da dođu na imanje gdje je tenisač boravio. Nisu više mogli slušati stalno jaukanje koje je trajalo više od sat vremena i mislili su da se tamo snima porno film.

Lokalna policija otišla je u Thiemovu kuću. Kad su stigli, utvrdili su da su zvukovi s treninga i nastaju svaki put kad bi Thiem udario loptu.

'Nije mi prvi put da mi se to događa. Uvijek je smiješno i čak to razumijem, jer ponekad kad treniram jako vrištim i ispuštam čudne zvukove', rekao je Austrijanac u razgovoru za 'O3 Radio'.

Ovaj tenisač u svojoj kolekciji ima 17 naslova, a osim trijumfa na US Openu 2020. igrao je i dva finala na Roland Garrosu (2018. i 2019.) te jedno na Australian Openu (2020.). Prije nešto više od dvije godine bio je na trećem mjestu pojedinačne ATP ljestvice, dok je danas na 352. poziciji.