NIŠTA Nije sakrila

Teniska šampionka iznenadila obnaženim fotografijama: Ponosna sam!

13.02.2018 u 18:20

Bionic
Reading

Osvajačica US Opena Sloane Stephens iznenadila je svoje navijače obnaženim fotografijama za Sport Illustrated i priznala da je ponosna što se našla u izdanju kupaćih kostima, a čini se da ju ne brine previše što skoro pola godine nije pobijedila baš nikog...

Od mlade 24-godišnjakinje Amerikanci su godinama očekivali veliki teniski uspjeh, a on se napokon dogodio na US Openu prošle godine, kada se u velikom stilu prošetala turnirom i osvojila prvu Grand Slam titulu u karijeri.

  • +6
Sloane Stephens Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon toga uslijedilo je i neugodno iznenađenje od Sloane Stephens jer od rujna do danas nije pobijedila niti u jednom meču na WTA razini, čime pokazuje da ipak nije sljedeća Serena Williams kako su ju u tinejdžerskim danima prozivali.

Ipak, Stephens već sada može reći da je napravila veliku tenisku karijeru i ima pravo na malo opuštanja, a ovih dana ostvarila je još jedan svoj san pojavom u izdanju Sports Illustrateda posvećenog kupaćim kostimima.

Na svom Twitteru počastila je fanove fotografijama koje malo toga skrivaju te ustvrdila:

'Ponosna sam što sam dio ovog izdanja. Hvala SI Swimsuit što si tako fantastična platforma za žene svih različitih tipova tijela. Ovo je bilo za vas, dame.'

Sada kad je i to obavila, valjda će se vratiti tenisu i ponovo početi pobjeđivati...