psk_2

Gianluigi Donnarumma

Talijanski kapetan bio je ljutit nakon poraza, a onda se osvrnuo i na Hrvatsku

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 21.06.2024 09:31
  • Objavljeno 21.06.2024 u 09:32
Bionic
Reading

Italija je u 2. kolu Eura izgubila 1:0 od Španjolske. O prolasku dalje odlučivat će utakmica posljednjeg kola između Hrvatske i Italije, a kapetan 'azzurra' Gianluigi Donnarumma nije skrivao koliko je ljutiti nakon poraza

'Griješili smo previše kod lakih dodavanja i nismo pokazali dovoljno kvalitete... Jasno je da ćete, kad napravite toliko pogrešaka, bit kažnjeni', rekao je talijanski kapetan Gianluigi Donnarumma za RAI Sport nakon poraza od Španjolske 1:0 te dodao:

'U zadnjih 10-15 minuta bili smo bolji, natjerali smo ih da trče, ali trebali smo to učiniti puno ranije. Ako dopustite Španjolskoj da preuzme inicijativu tijekom cijele utakmice, pregazit će vas...'

Nije skrivao koliko je ljutiti zbog poraza...

'Da, jako sam ljut jer su nas Španjolci nadigrali, jednostavno nismo mogli zadržati loptu. Ali Španjolska je jednostavno sjajna momčad...', kazao je sjajni talijanski golman koji je svojim intervencijama spriječio teži poraz 'azzurra'.

  • +44
Španjolska - Italija, Euro (20.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: Georgi Licovski

'Nije ovaj poraz totalna katastrofa jer još uvijek sami odlučujemo o sebi', kazao je Donnarumma te najavio odlučujući sraz protiv Hrvatske (ponedjeljak, 24. lipnja, 21 sat, Leipzig):

'Nadam se da možemo ovo iskoristiti da se motiviramo za sljedeće utakmice, naša je sudbina još uvijek u našim rukama. Da, imamo puno toga za napraviti i pokazati protiv Hrvatske, ali uvjeren sam da to možemo. Naporno smo radili i znamo da moramo biti bolji', zaključio je talijanski kapetan Gianluigi Donnarumma.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal