psk_2

'azzurri' na 'furiju'

Talijani zabrinuti uoči klasika protiv Španjolaca: To treba priznati, ali...

Bionic
Reading

Naša obrana će protiv Španjolske sigurno imati teži dan nego u dvoboju protiv Albanije, najavio je talijanski nogometni reprezentativac Davide Frattesi ogled 2. kola skupine B Europskog prvenstva

Italija je na startu EURA svladala Albaniju 2-1, a Španjolska je 3-0 bila bolja od Hrvatske. Europski nogometni klasik između Talijana i Španjolaca na rasporedu je u četvrtak, s početkom u 21 sat.

'Gotovo je sigurno da ćemo imati manji posjed lopte nego li protiv Albanije. Bit će trenutaka kada ćemo morati biti jako fokusirani na obranu, ali moramo izdržati. Isto tako, moramo pokazati maksimalnu učinkovitost. Treba realizirati prilike koje stvorimo', rekao je 24-godišnji Davide Frattesi te upozorio:

  • +22
Italija - Albanija, Euro 2024 (15.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: Daniel Dal Zennaro

'Španjolska je drugačija nego ranije. Mogu reći da igraju u pravom smislu riječi moderan nogomet. Treba priznati i reći da imaju jaču individualnu kvalitetu od nas, ali zato im moramo suprotstaviti talijanski momčadski duh. Od nas će se tražiti požrtvovnost i velika borba', kaže Frattesi koji za kraj naglašava:

'Španjolac Rodri je trenutačno najbolji vezni igrač na svijetu!'

Talijani će utakmicu posljednjeg, 3. kola u skupini B odigrati protiv Hrvatske u ponedjeljak 24. lipnja, s početkom u 21 sat.

  • +23
Euro 2024, 1. kolo: Španjolska - Hrvatska Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH
Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal