je li moguće?

Talijani strahuju da se Marko Pjaca više neće vratiti u Seriju A!

05.01.2018 u 17:30

Bionic
Reading

Iako je otišao u Schalke tek na posudbu do lipnja, talijanski mediji iz izjava Marka Pjace izvukli su temelje za ostanak u Bundeslige na duže vrijeme...

'Moram zahvaliti navijačima Juventusa na potpori koju su mi dali tijekom ovog teškog razdoblja ozljede. Nikad im to neću zaboraviti i uvijek će biti u mom srcu,' izjavio je Marko Pjaca po dolasku u Schalke, a dnevnik Tuttosport postavlja pitanje: je li to bilo zbogom torinskoj publici ili tek doviđenja?

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Naime, Juventus je poslao na posudbu 22-godišnjeg hrvatskog krilnog napadača u Gelsenkirchen samo do lipnja ove godine, no u Schalkeu se nadaju da bi mogao ostati duže, iako u ugovoru nisu dobili mogućnost otkupa njegovog ugovora.

'Ništa ne isključujemo. U ugovoru ništa nije fiksno,' potvrdio je Christian Heidel, sportski direktor trenutno drugoplasirane momčadi Bundeslige.

Pjaca bi u Njemačkoj trebao imati plaću 150 tisuća eura mjesečno, no s Juventusom ga veže ugovor do 2021. godine koji torinski klub u ovom trenutku nema namjere prekinuti, jer uprava itekako vjeruje da je hrvatski talent budućnost Juventusa.

Puno će toga ovisiti ipak o nastupima Marka tijekom proljeća. Ako dobije pristojnu minutažu u jednoj od najboljih momčadi Bundeslige, onda će svakako zaraditi mjesto na SP-u u Rusiji, kao i povratnu kartu za Torino već sljedećeg ljeta. No, u suprotnom bi se situacija mogla zakomplicirati, a onaj pozdrav navijačima Juventusa zaista bi se mogao pretvoriti u zbogom...