ŠPEKULACIJE

Talijani Mandžu već vide u Juventusu

28.12.2013 u 13:43

Bionic
Reading

Za kraj godine talijanski su mediji još jednom oživjeli priču o navodnom lovu Juventusa na hrvatskog reprezentativca i napadača Bayerna Marija Mandžukića

Podsjetimo, već dulje vrijeme u medijima na Apeninskom poluotoku traju nagađanja da će aktualni talijanski prvak sljedeće ljeto pokušati u svoje redove dovesti našeg 27-godišnjeg nogometaša. Za nekoliko dana i službeno će biti objavljeno da napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski na ljeto dolazi u Bayern, što znači da će Mandžukić dobiti jaku konkurenciju u napadu. U Juventusu se navodno nadaju da će ga Bavarci stoga biti voljni pustiti nakon završetka aktualne sezone.

Tuttosport piše da je ovih dana i predsjednik 'stare dame' Andrea Agnelli dao zeleno svjetlo za projekt dovođenja hrvatskog napadača, te da je Juventsu spreman iskrcati između 20 i 25 milijuna eura za odštetu. U torinskom klubu, navodi Tuttosport, Mandžukića vide kao bitan faktor prema toliko željenom iskoraku u Ligi prvaka, a direktor Giuseppe Marotta bi već u siječnju mogao krenuti stvarati temelje za posao koji bi trebao biti realiziran na ljeto.