rasprodaja na maksimiru

Talijani došli po Ćorića i Sosu, na stolu je 15 milijuna eura koje Dinamo ne može odbiti

10.05.2017 u 11:48

Bionic
Reading

Ante Ćorić (20) nebrušeni je dragulj hrvatskog nogometa. No, u Dinamu nije dobio pravu priliku, teško da će ju i dočekati pa je logično da karijeru nastavi u momčadi gdje će dobiti dostojnu minutažu

Čini se kako je na pomolu nova senzacija, Dinamo će i ovog ljeta na transferima zaraditi milijune eura, ali u isto vrijeme ostati bez najvećih talenata. Talijani tvrde kako je Sampdoria Dinamu za Antu Ćorića ponudila 12 milijuna eura i da je njegov transfer već praktički gotova stvar! Momčad iz Genoe spremna je dovesti još jednog 'modrog', na 'radaru' im je Borna Sosa (19)

Sampdoria ih je spremna kupiti 'u paketu', ponudila je Dinamu 15 milijuna eura i čini se kako će čelnici 'modrih' pristati na ponuđenu svotu.

Ćorić je prošlog ljeta bio blizu odlaska s Maksimira, tražili su ga engleski velikani Liverpool i Manchester City, nudili su za njega čak 15 milijuna eura. No, Ante je navodno sam odbio transfer u Englesku jer je želio igrati, a ne da ga šalju na posudbe... Ostao je u Dinamu, ali ove sezone nije napredovao, dapače, trener Ivajlo Petev 'eksperimentirao' je s njim na nekoliko pozicija, a Ćorić se nije snašao u brojnim promjenama i to se osjetilo na njegovim igrama.

Sampdoria mu je ponudila ono što je i očekivao - jamstvo da će imati minutažu i mjesto u momčadi koje mu najbolje odgovara. Trener Marco Giampaolo vidi ga kao klasičnu '10', želi mu dati i sve ovlasti u sredini terena, graditi momčad oko njega. To je baš ono što je Ante i želio, pa je realno da prihvati ponudu iz Genoe.

Još će mu biti lakše ako se Sampa i Dinamo dogovore da 'u paketu' s njim ode i Borna Sosa, jer se čini kako je ponuda od 15 milijuna eura za obojicu više nego korektna. Dinamo će lijepo zaraditi, no ujedno i ostati bez dragulja koji su trebali biti okosnica momčadi za nadolazeće sezone. Ovako će se klupska blagajna napuniti, ali u svlačionici će ostati pustoš...