TRI IMENA U IGRI

Tajni sastanak Zvonimira Bobana u Madridu; procurilo koje igrače Milan želi od Reala

20.06.2019 u 20:46

Bionic
Reading

U Milanu su promijenili čelne ljude na ključnim funkcijama i sada su se oni bacili u potragu za igračima koji bi vratili posrnulog velikana prema europskom vrhu

Prvo da podsjetimo da je novi trener AC Milana postao Marco Giampaolo, generalni direktor Paolo Maldini, sportski direktor Frederico Massara, a naš Zvonimir Boban službeno je došao na mjesto šefa nogometnih operacija ili preciznije - funkcije slične mjestu sportskog direktora (Chief Football Officer).

Oni su se odmah bacili na posao, a prema prvim informacijama'crveno-crni' su krenuli u lov na hrvatske igrače - Dejana Lovrena i Andreja Kramarića. Sigurno za to zasluge ima upravo Boban, ali na radaru Milana su i talentirani mladići u Realu.

>> Slijedi li rastanak Dejana Lovrena i Jürgena Kloppa; hrvatski branič zbog ovog velikana mogao bi napustiti Anfield

>> Kramarić nikad bliže AC Milanu; njegov menadžer otkriva koliko milijuna eura je u igri, a dotakao se i Bobana

Tako je Sky Italia objavio vijest prema kojoj Maldini i Boban žele veznjaka Danija Ceballosa (22), napadača Mariana Diaza (25) i ofenzivnog veznjaka Martina Odegaarda (20).

  • +4
Zvonimir Boban Izvor: Pixsell / Autor: Italy Photo Press/PIXSELLItaly Press Photo/PIXSELL

Upravo je Boban bio u Madridu te se prošlog tjedna sastao s potpredsjednikom Reala Joseom Angelom Sanchezom kako bi saznao na koga neće računati trener 'kraljeva' Zinedine Zidane.

Isto tako Milan bi zbog kršenja financijskog fair-playja, kojeg istražuje Uefa, te igrače uzeo na posudbu dok se financijski ne stabilizira.

  • +6
La liga, Barcelona - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia