UOČI FINALA

Švicarci ne vjeruju! Ona je posvađala Federera i Wawrinku

18.11.2014 u 09:33

Bionic
Reading

Švicarski teniski fanovi pitaju se kakav je trenutačni odnos njihovih najboljih igrača Rogera Federera i Stanislasa Wawrinke uoči finala Davis cupa protiv Francuske (21-23. studenoga) zbog sukoba koji se dogodio za vrijeme polufinalnog meča u Londonu

U ključnim trenucima meča, kada je Wawrinka u trećem setu imao servis (5-4), kod prve meč-lopte nešto ga je omelo, a on je svoju ljutnju usmjerio prema dijelu tribine na kojoj se nalazila Federerova supruga Mirka.

Mediji pišu da je ljepša polovica jednog od najboljih tenisača svih vremena svojim uzvicima uznemirivala Wawrinku, pa je čak jednom viknula i 'aut'.

Wawrinka nakon meča nije želio ništa konkretno reći na tu temu, ali je uhvaćena njegova izjava 'da je isto napravila u Wimbledonu'. Prema posljednjim informacijama, dvojica tenisača su se posvađala pa su Švicarci s pravom zabrinuti uoči sudara s Francuzima.

Inače, u prošlosti je baš Federer znao biti ljut na povike iz gledališta - tako je 2008. u Monte Carlu viknuo Đokovićevim roditeljima da zašute, a 2010. u Wimbledonu se žalio na signale Nadalovog ujaka Tonija koje je ovaj navodno upućivao tenisaču.

Wawrinka vs. Federer