nije ništa strašno

Svi su odahnuli, hrvatski se reprezentativac vratio treninzima

18.07.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (25) trenirao je u utorak nakon što je večer ranije zbog bolova u lijevom koljenu morao napustiti trening Atletico Madrida. Zbog ozljede ligamenta istog koljena pauzirao je čak četiri mjeseca...

'Liječnici su rekli kako situacija nije alarmantna, ali vidjet ćemo kako će se osjećati', rekla je Hini predstavnica Atletico Madrida.

U ponedjeljak navečer igrači Atletica vježbali su udarce na gol poslije centaršuteva, a tom  prilikom se Vrsaljko uhvatio za lijevo koljeno te je u pratnji fizioterapeuta i liječnika napustio trening.

U utorak ujutro nogometaši Atletica trenirali su u mjestu Los Angeles de San Rafael, udaljenom 70 kilometara od Madrida. Vježbali su dodavanja s loptom a zatim su podijeljeni u tri grupe nastavili trčati. Trening je trajao 70 minuta, a Vrsaljko je radio jednakim ritmom, te se nije vidjelo da ima poteškoća.

  • +3
Šime Vrsaljko Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Susana Vera

Atletico Madrid u utorak u 18.30 sati ima drugi trening na kojem će igrači vježbati s loptom, nakon čega bi situacija s Vrsaljkovim koljenom mogla biti jasnija.

Šime Vrsaljko se prošli tjedan priključio pripremama nakon što je pauzirao četiri mjeseca zbog ozljede ligamenata lijevog koljena, te je trenirao punom snagom poput ostalih igrača. Ozlijedio se 19. ožujka u prvoj minuti prvenstvene utakmice protiv Seville. Tada je zadnji put zaigrao, a od kraja travnja je trenirao odvojeno od momčadi.