BOMBA U RUCI

Svi se pitaju zašto nije u UFC-u; stigao do 21. nokauta u karijeri; i to na kakav način

31.12.2019 u 23:08

Bionic
Reading

Vlasnik najatraktivnijeg poteza Rizin 20 priredbe opaki je češki nokauter, Jiri Prochazka. On je obranio titulu poluteške kategorije nokaut pobjedom nad pridošlicom iz UFC-a, C.B. Dollawayem

C.B. Dollaway (36) je 11 godina proveo u UFC-u. Bio je finalist Ultimate Fightera 2008. godine, a iza sebe ima i jedan 'main event', a također je dugo vremena bio rangiran na ljestvici srednje kategorije. U Octagonu je upisao 11 pobjeda i devet poraza, a ove godine napustio je promociju i potpisao za Rizin. Tamo je odmah dobio priliku napasti titulu prvaka poluteške kategorije protiv Jirija Prochazke.

Nokaut ovog meča pogledajte OVDJE

No, Čeha s razlogom zovu najboljim borcem na cijelom Rizinovom rosteru. Riješio je on ovu borbu nakon nešto manje od dvije minute, čime je svoj profesionalni omjer doveo na 26 pobjeda i samo tri poraza. Ovaj 27-godišnji Čeh posljednji je put poražen posljednjeg dana 2015. godine, piše Fight Site.

Kad se pogleda podatak da je 23 pobjede ostvario nokautom (21 u prvoj rundi), mnogi se pitaju što UFC čeka s angažiranjem ovog fenomenalnog borca. Možda im ovakva dominantna pobjeda nad njihovim veteranom otvori oči.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…