VELIKAN

Svi govore o onome što je 'tata Luka Modrić' napravio nakon utakmice s Levanteom. Klanja mu se nogometni svijet...

13.05.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Luka Modrić je još jednom pokazao da sport nisu samo potezi na travnjaku i da je podjednako važno biti veliki sportaš na travnjaku i izvan njega

Iako je po tko zna koji put briljirao u dresu Reala te u visokoj pobjedi 6:0 protiv Levantea sudjelovao s tri asistencije u svega 32 minute igre, veliki Luka ponajviše je osvojio svijet nogometa onim što je učinio nakon utakmice.

>> Karim Benzema ostvario rekord po broju golova koji se činio nedostižnim, a riječi njegovog suigrača sve govore

Na Twitteru je izrazio podršku igračima i navijačima Levantea koji je nakon ovog poraza ispao u drugu ligu.

'Nikada nije lijepo vidjeti kada klub ispada. Veliko ohrabrenje i podrška Levanteu i njegovim navijačima', napisao je Luka.

Španjolski klub naglasio je još jedan detalj. Naime Modrić je u 34. minuti pripremio gol za mladog Rodryga, Brazilca koji Luku zove - tata!

'Kad je doznao da mi je otac star koliko i on, Luka Modrić mi je rekao da ga moram u znak poštovanja zvati tata, a on mene zove sine', pojasnio je njihov odnos Brazilac. Real se nakon Modrićeve asistencije za Rodryga pohvalio objavom fotografije na kojoj su igrači u zagrljaju, a sve je popraćeno riječima: 'Tatin ponos!'

Podsjetimo, Real je osigurao naslov prvaka Španjolske, a 28. svibnja s Liverpoolom će se boriti za naslov pobjednika Lige prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore