englezi pišu

Sve prema Dinamovim željama; u bitku za Danija Olma krenuo i drugi klub iz Manchestera

27.12.2019 u 18:00

Bionic
Reading

Dani Olmo po svemu sudeći na izlaznim je vratima Dinama. Naime, upravo je mladi Katalonac na Badnjak izjavio kako je sretan jer je igrao Ligu prvaka s Dinamom, ali i da je njegov ciklus u Hrvatskoj završio.

Dinamovi su nogometaši na odmoru, a na okupljanju početkom siječnja 2020. godine, pitanje je koga će trener Nenad Bjelica imati.

Sada je u centru pozornosti Dani Olmo, 21-godišnji španjolski reprezentativac, koji je na Badnjak izjavio.

'Sretan sam jer sam igrao Ligu prvaka s Dinamom, ali moj ciklus u Hrvatskoj sada je završio. Želim napraviti novi korak u karijeri i nastaviti se razvijati'.

>> Engleski velikan želi Danija Olma odmah; za njih novac nije problem

S tom izjavom mnogi su zaključili kako ovaj sjajni veznjak, koji je 'eksplodirao' u posljednjih 18 mjeseci, napušta 'modre' i Zagreb.

A onda su krenuli i medijski napisi. Između ostalih, kako je interes za Olmom pokazao i Manchester United, o čemu smo pisali u četvrtak, dok ovog petka engleski mediji potvrđuju ponovno tu priču, ali i dodaju kako bi ga u svojim redovima rado vidio i Manchester City, odnosno Pep Guardiola.

Imao ga je trener 'građana' prilike gledati dva puta ove jeseni, u dvobojima Dinama i Manchester Cityja u sklopu Lige prvaka, a nakon gola kojeg im je zabio na maksimirskom travnjaku, sigurni smo da je dodatno zaintrigirao Guardiolu.

  • +54
Dinamo - Manchester City, 6. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

U cijeloj toj priči, najviše bi mogao profitirati Dinamo, jer sada će čelnici 'modrih', ako uopće dođe do konkretnih upita, pa i pregovora s ovim klubovima, moći lakše licitirati.

Jer zna se da su mančesterski klubovi veliki suparnici, i da bi baš zbog tog rivalstva - moglo krenuti cjenkanje. A njegova procijenjena vrijednost u ovom trenutku iznosi između 30 i 40 milijuna eura.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…