spoj tenisa i zabave

Sve je spremno za početak Plava laguna Croatia Open ATP turnira u Umagu

14.07.2017 u 13:18

Bionic
Reading

Atraktivnom egzibicijom najvećeg šoumena među tenisačima, Gaela Monfilsa, te sjajnog Belgijca Davida Goffina i hrvatskog dvojca Borne Ćorića i Ivana Dodiga, u subotu starta 28. izdanje teniskog turnira Plava laguna Croatia Open Umag (14. do 23. srpnja)

Prije same egzibicije održat će se ždrijeb turnira, a za savršen završetak uvodne večeri pobrinut će se legendarni Parni valjak velikim koncertom u Dance Areni. Spektakl dobrih vibracija i sjajne zabave bit će uvertira u ono što sve posjetitelje  čeka sljedećih dana na terenima Stella Marisa na kojima će gledati najbolje svjetske tenisače u pohodu na umašku titulu.

Pogled na listu tenisača koji će ove godine zaigrati u Umagu zapravo je pogled na favorite za osvajanje naslova, a prošlogodišnji pobjednik Fabio Fognini, David Goffin, Gael Monfils, Borna Ćorić, Aljaž Bedene i Carlos Berlocq samo su vrh piramide onih koji dolaze po trofej.

'Izuzetno smo ponosni što ćemo i ove godine imati vrhunski turnir u Umagu. Svi ovi sjajni igrači garancija su da ćemo gledati izvrstan tenis, a dvije egzibicije koje nas očekuju bit će samo šlag na tortu svega što će se događati u Umagu', poručio je direktor umaškog turnira Lawrence Frankopan dodavši kako će na egzibiciji otvorenja gledatelji moći uživati u nepredvidivim potezima Francuza čiji svaki meč je spektakl za sebe, a u kombinaciji s Goffinom te Hrvatima Ćorićem i Dodigom, Monfils će sigurno pružiti show za pamćenje.

Ništa manje atrakcije neće ponuditi niti druga egzibicija, jer kad su na terenu tri wimbledonska pobjednika rezultat može biti samo još jedna nezaboravna večer. Goran Ivanišević na stadionu koji nosi njegovo ime ugostit će Australca Pata Casha i Nizozemca Richarda Krajiceka, a cijelu priču upotpunit će i svjetski poznati DJ Redfoo koji će nakon pokazivanja svog teniskog umijeća kasnije stati i na pozornicu. Osim Parnog valjka i Redfooa, za dobro raspoloženje pobrinut će se i Željko Joksimović, Hladno pivo te DJ-evi Throttle, R3hab i The Avener.

'Umag će tako i ove godine biti središte vrhunskog tenisa, sjajnih koncerata, ali i gourmet ponude. Spoj ove tri komponente čine ga posebnim u teniskom svijetu i to je jedan od razlog zašto je uspješan već toliki niz godina, te iz godine u godinu privlači sve više i više posjetitelja', poručili su organizatori turnira.