valjda će im se isplatiti

Suludi transfer; za igrača koji je odigrao samo pet utakmica platili čak 15 milijuna eura

24.01.2019 u 19:40

Bionic
Reading

Dortmundska Borussija zgotovila je jedan od najvećih transfera u klupskoj povijesti. Čelnici 'žuto-crnih' nakon dugih pregovora kupili su braniča Boca Juniorsa za nevjerojatnih 15 milijuna eura. Problem, dečko je 19-godišnjak praktički bez iskustva u seniorskoj konkurenciji...

Leonardo Balerdi (19) jedan je od najnadarenijih argentinskih nogometaša, ali preveliko povjerenja u njegove mogućnosti nisu imali u redovima Boca Juniorsa.

Mladi je branič odigrao samo pet utakmica u seniorskoj konkurenciji, ali je i to bilo dovoljno da ga zapaze skauti dortmundske Borussije. Činilo se kako će pregovori o njegovom transferu ići brzo, ali odmah na startu je zapelo jer argentinski velikan nije želio za sitan novac pustiti svoju buduću zvijezdu.

Na kraju je Borussija morala popustiti, a argentinski mediji navode kako će Boca za Balerdija dobiti čak 15 milijuna eura odštete! Da, igrač praktički bez ikakvog seniorskog iskustva vrijedi toliki novac! Nadamo se da je stvarno takav talent...

Realno, nije Argentinac najveći Borussijin transfer, ali je sigurno među onim rizičnijim jer nikad nisu platili toliki novac za tako mladog, neafirmiranog i neiskusnog nogometaša.