INTERVJU ŠPANJOLCIMA

Šuker: Mouriho mi je potvrdio da je Modrić ključan za Real Madrid

09.09.2012 u 12:33

Bionic
Reading

Davor Šuker, koji je igrao za Ral Madrid od 1996. do 1999. godine, izrazio je uvjerenje kako će 'kraljevi' pod Mourinhovom palicom stići do jubilarnog, 10. naslova europskog prvaka

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, u razgovoru za Marcu je iskoristio priliku kako bi se Joseu Mourinhu zahvalio na posjeti u Zagrebu.

Trener Real Madrida gledao je uživo iz lože maksimirskog stadiona svoje ljetošnje pojačanje Luku Modrića i ostale hrvatske reprezentativce u pobjedi 1-0 protiv Makedonije na startu kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo.

'Vrlo sam sretan i ponosan što je tako prestižni trener posjetio našu reprezentaciju. Bio je zainteresiran za način rada u našoj momčadi. Tijekom posjeta je Mourinho razgovarao s našim izbornikom Igorom Štimcem, kao i s Lukom Modrićem. Rekao nam je da se brinemo za Luku, koji je vrlo važan igrač za Real Madrid. Prema onome što smo čuli, jasno smo mogli zaključiti da će Modrić igrati ključnu ulogu u Real Madridu. Mi ne sumnjamo da su i Modrić i Real Madrid u dobrim rukama s Mourinhom', rekao je nekadašnji legendarni centarfor hrvatske reprezentacije, a danas predsjednik HNS-a.

Davor Šuker, koji je igrao za Ral Madrid od 1996. do 1999. godine, također je izrazio uvjerenje kako će 'kraljevi' pod Mourinhovom palicom stići do jubilarnog, 10. naslova europskog prvaka.

'Kada sam ja igrao, u Real Madridu su navijači čekali 32 godine taj naslov. Sada čekaju 10 godina. Iako je to puno kraće razdoblje, njihova želja za tom titulom je jednaka. Prije ili kasnije će im Mourinho donijeti taj naslov, jer je sjajan trener'.

Šuker je 'Posebnom' uručio dar tijekom njegovog boravka u Zagrebu.

'Poklonio sam mu moj igrački dres s brojem 9 i rekao kako se nadam da će mu donijeti sreću za osvajanje desetog naslova kluba europskog prvaka'.