20 GODINA KARIJERE

Suigrači našli savršen poklon za Ryana Giggsa

04.03.2011 u 11:33

Bionic
Reading

Kada je Ryan Giggs prije 20 godina i šest dana debitirao za prvi sastav Manchester Uniteda, neki njegovi suigrači još nisu ni krenuli u jaslice. Takav se jubilej morao dostojno obilježiti

Giggs će treće desetljeće na Old Traffordu otvoriti gostovanjem kod Liverpoola u nedjelju i mjesta pretjeranom slavlju nema, ali suigrači su se potrudili pokazati najtrofejnijem nogometašu današnjice koliko ga cijene.

U tajnosti su skupili 5.000 funti i dugo razmišljali što će mu kupiti. Nije lako, kako je odlično primijetio jedan engleski kolega, kupovati poklon nekome tko ima baš sve.

'Dečki su se stvarno potrudili i na kraju mu kupili komplet bubnjeva. Ryan obožava muziku, pogotovo stare rokere The Who i Deep Purple, a bubnjevi su mu najdraži instrument. Puno bolji poklon od torte, zar ne?', otkriva Daily Staru neimenovani izvor iz Uniteda.

'Ryan nije imao pojma što ga čeka, a set ga je dočekao složen u kući kada se vratio s utakmice protiv Chelseaja. Obožava bubnjeve, a samo da mu novi hobi ne naruši odnose s ukućanima i susjedima.'

Rasturanje bubnjeva u izvedbi Keitha Moona
Najbrža noga među bubnjarima, Ian Paice iz Deep Purplea