kroos o bivšem klubu

Suigrač Luke Modrića jasno rekao što misli o Bayernu i čelnicima kluba te koji problem ima Kovač

22.07.2019 u 06:27

Bionic
Reading

Od dolaska na klupu njemačkog giganta Bayerna Niko Kovač nalazi se na udaru kritika, a usprkos tome što je prošle sezone odveo klub do duple krune mnogi su ga mediji uporno smjenjivali. No, ima i onih koji mu žele dati koristan savjet ili svojevrsnu kritiku čelnicima kluba, a među njima je i igrač Reala Toni Kroos

Na američkoj turneji igrači Real Madrida, među kojima je bio i hrvatski kapetan Luka Modrić, imali su priliku u Houstonu upoznati jednog od najboljih igrača NBA lige Jamesa Hardena, a njemačkim novinarima koji prate Bayern ipak je puno zanimljivije bilo uhvatiti bivšeg nogometaša Bayerna Tonija Kroosa da im kaže kakvo je njegovo mišljenje o Kovačevoj momčadi s kojom ulazi u novu sezonu. Podsjetimo, Bayern je na pripremnoj utakmici u Houstonu svladao Real 3:1. Bayern je na pripremnoj utakmici u Houstonu svladao Real 3:1. Kovačevi dečki vodili su 3:0 golovima Tolissa, Lewandowskog i Gnabryja, a počasni pogodak za 'kraljeve' zabio je Rodrygo pet minuta prije kraja. Luka Modrić je igrao prvih 45 minuta, a zatim je Zidane zamijenio kompletnu početnu postavu.

'Iskreno, mislim da Bayern već ima vrhunskih jedanaest, dvanaest, 13-14 igrača. Ali naravno da se može dogoditi da trojica, četvorica igrača budu izvan stroja zbog ozljede tijekom sezone. E tada se postavlja pitanje koliko si zapravo dobar i što tada napraviti. Dakle, potreban vam je veći fond igrača, duža klupa ili da nemate ozljeda, ali to je rijedak slučaj', kazao je Kroos za njemački Bild poslavši upozorenje čelnicima Bayerna. Poznato je kako je Kovač tražio nekoliko zvučnih pojačanja, ali zasad nema ništa od toga.

Naravno, aludirao je Kroos na pojačanja koja Bayern još nije doveo u prijelaznom roku, a ako se govori o novim igračima onda je fokus svakako na obranio jer su stigli Francuzi Benjamin Pavard i Lucas Hernandez.

No, isto tako treba reći kako nije tajna da u Bayernovoj svlačionici ima igrača koji su nezadovoljni svojim statusom, a jedan od onih koji je podigao glas zbog premale minutaže jest 21-godišnji Portugalac Renato Sanches. Umjesto da razmišlja o taktici i pojačanjima bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, koji se očito ne može se u potpunosti posvetiti pripremama za novu sezonu, mora se igrati psihologa.

  • +7
Nogomet, prijateljska utakmica, Real Madrid - FC Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia