NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

Sudac glavom nokautirao nogometaša

15.06.2011 u 10:35

Bionic
Reading

Obično priča ide ovako – nogometaš za vrijeme utakmice, nezadovoljan odlukom suca, počne gestikulirati i 'divljati' na djelitelja pravde. Obično sve završi na verbalnom nivou te kaznom u vidu crvenog ili žutog kartona. No, dogode se i drukčiji slučajevi

Zanimljiva priča dolazi nam iz susjedne Srbije gdje je za vrijeme niželigaške utakmice između Rohama i Proletera glavni djelitelj pravde glavom udario nogometaša. Zapravo, bila je to preslika događaja s finala Svjetskog prvenstva kada je Zinedine Zidane glavom udario Materazzija. Samo, ovog puta su u glavnim ulogama bili sudac – nasilnik i igrač.

Nezadovoljan odlukom suca, igrač Rohama unio mu se u lice tražeći valjda objašnjenje, na što je sudac glavom potegnu po njegovom čelu, te se igrač srušio na teren. Mediji kažu da je samo zahvaljujući pribranosti igrača, ali i redara sve završilo samo na tom jednom udarcu.

Na kraju, igrač je s oteklinom na čelu pokušao završiti utakmicu, no morao je ipak otići u bolnici. S druge strane, sudac koji ga je pogodio glavom dobio je krivičnu prijavu zbog nanošenja tjelesne povrede.