PARANOJA TOTTENHAMA

Sucu oduzeta utakmica zato što je navijač Leicestera!

14.04.2016 u 12:25

Bionic
Reading

Engleski sudac Kevin Friend ipak neće suditi utakmicu Stokea i Tottenhama sljedećeg ponedjeljka kako je bilo predviđeno, jer je otkriveno kako navija za Leicester City...

Ranierijeve 'lisice' grabe prema naslovu prvaka i sa sedam bodova prednosti ispred Tottenhama ulaze u zadnjih pet kola Premiershipa. U nedjelju Leicester City igra protiv Bilićevog West Hama, a jednako bitna utakmica igra se dan kasnije kada Tottenham gostuje kod Stokea.

Zanimljivo, na toj je utakmici došlo do promjene suca, nakon što je otkriveno kako je 44-godišnji Kevin Friend navijač Leicestera. Kada je postalo javnosti poznato da je ovaj engleski arbitar rodom iz Leicester u slobodno vrijeme 'sklon lisicama', digla se bura na društvenim mrežama i nadležni su morali reagirati.

'Rodom je iz Leicestera i bio je u slobodno vrijeme na utakmicama Leicester Cityja pa smo ovu odluku donijeli kako bi njegov rad izbjegao dodatni pritisak,' stoji u objašnjenju odluke.

Friend je ove sezone sudio pet utakmica Leicesterovim glavnim rivalima u borbi za naslov, ali nije puno pomogao svom klubu. Nije bilo iznenađenja niti na jednoj utakmici pa mu nitko nema pravo zamjeriti sklonost Leicesteru, jer na terenu se nije mogla primijetiti...