Želi ga bayer

Stuttgart odbacio višemilijunsku ponudu za Hrvata Sosu; evo koliko novca traže, ali imaju i jedan velik problem

31.01.2023 u 11:56

Bionic
Reading

Borna Sosa, hrvatski nogometni reprezentativac, trenutačno je jedan od traženijih lijevih bekova na svijetu. Razlog su njegove sjajne igre na Svjetskom prvenstvu u Katru

Posljednjih tjedana sve se više piše o transferu 27-godišnjeg Borne Sose iz Stuttgarta, a kako doznaje njemački Sky Sport, Bayer iz Leverkusena već je poslao ponudu od deset milijuna eura na ime odštete.

No, čelnici Stuttgarta tu su ponudu odbili jer očito vjeruju kako mogu dobiti puno više, između 15 i 20 milijuna eura. Tako se doznaje da će čelnici Bayera navodno povisiti ponudu. No, ostalo je još jako malo vremena jer prijelazni rok u Njemačkoj završava večeras u ponoć, a to je svakako velik problem. Rok ih pritišće...

Dodajmo još kako prema Transfermarktu Sosa trenutačno vrijedi 20 milijuna eura, a poznato je kako su za njega već pokazali interes klubovi iz Španjolske, Engleske i Italije.

No, s druge strane čelnici Stuttgarta ne žele ga na silu prodati jer im je Sosa izuzetno važan u borbi za ostanak u Bundesligi te je uz to miljenik navijača jer u tom klubu igra već pet godina.

Standings provided by Sofascore