prisjetio se velike nesreće

Stup obrane u novom prvoligašu otkrio kako je nakon jednog poteza Ivana Rakitića skoro teško stradao: 'Ostao sam bez prstiju, a moglo je i puno gore'

14.09.2020 u 18:51

Bionic
Reading

Stoper Šibenika Karlo Bilić se prisjetio velike nesreće koju je doživio tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji

Šibenik je u prva četiri kola nove sezone Hrvatski Telekom Prve lige osvojio tek jedan bod, ali dojam koji ostavljaju na terenu je puno bolji od stanja na tablici. Novi prvoligaš ima glavu i rep i igra odličan nogomet, a dolaskom novih investitora će se sve podići na jednu višu razinu.

Važnu ulogu u obrani Šibenika ima 27-godišnji stoper Karlo Bilić koji je u tandemu s Borisom Pandžom odigrao sve četiri prvoligaške utakmice i dobro namučio Čolaka, Krstanovića, Drožđeka, Lovrića i brojne druge prvoklasne napadače u domaćem nogometu.

Bilić je u razgovoru za Sportske novosti otkrio kako je sve moglo biti drugačije i da mu je jedan događaj koji se odvio za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji mogao promijeniti cijeli život. Nakon što je Ivan Rakitić golom iz penala protiv domaćina Rusije Hrvatskoj donio polufinale, počelo je velio slavlje diljem zemlje. To slavlje je moglo biti kobno za Bilića.

'Kada je Rakitić zabio taj gol, svi su poludjeli, nastao je delirij oduševljenja. Ja sam kod kuće u Dugom Ratu slavio i umjesto dimne bombe zapalio topovski udar koji mi je eksplodirao u ruci. Ostao sam bez dva prsta na desnoj ruci, puknuli su mi bubnjići na oba uha, nisam vidio 15 dana, lice mi je bilo rasječeno', prisjetio se Bilić pa nastavio:

'Užas jedan. Bilo je strašno, ne ponovilo se, ali moglo je biti i puno gore. Rane su zacijelile, vid i sluh se vratio, ostao sam bez prstiju, ali navikao sam se na sve. Ne smeta mi ništa. Jedna ružna epizoda u životu. Ali, znate kako se ono kaže, što te ne ubije, to te ojača', otkrio je Bilić epizodu koja ga je mogla itekako koštati. Srećom u nesreći je prošao bez težih posljedica i sada je ponovno na terenu i sa Šibenikom će se boriti za novu sezonu u HT Prvoj ligi.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.