ODBROJAVANJE DO SP-A

Strateške pozicije Sao Paula već su u 'hrvatskom posjedu'

11.06.2014 u 12:58

Bionic
Reading

Iako su 'kockasti' igrali i važnije utakmice, dvoboj s Brazilom, i to prvi na SP-u, u najnogometnijoj zemlji svijeta sasvim sigurno spada među najveće u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije

Dvoboj koji će gledati cijeli svijet na rasporedu je u četvrtak u 22 sata po srednjeeuropskom vremenu na stadionu u Sao Paulu. Istina, prema posljednjim informacijama, još je upitan njegov kapacitet, jer navodno za 20.000 mjesta nije izdana uporabna dozvola i pitanje je - ako ti dijelovi stadiona uistinu ostanu zatvoreni - što će biti s onima koji su platili ulaznice, ali i skupa putovanja.

Među 60-ak tisuća sretnika, koliko bi ih trebalo stati na stadion, bit će i nešto manje od šest tisuća Hrvata, a neki su već primijećeni u ovom višemilijunskom gradu.

Fotoreporter Reutersa uhvatio ih je nekoliko kako se zabavljaju u samom središtu, a u njihovom su društvu bili i navijači Brazila. Informacija o mogućim incidentima, bilo koje vrste, zasad ne stižu, a nadamo se da će tako ostati i do sutrašnjeg dvoboja.