MARIO JE TRAŽEN

Strašno zakucavanje Hezonje rasplamsalo glasine o odlasku iz kluba!

28.01.2018 u 17:12

Bionic
Reading

Nakon što je solidnu večer protiv Indiane okrunio nemilosrdnim zakucavanjem, dodatno su se rasplamsale glasine o odlasku Marija Hezonje iz Orlanda i prelasku u Detroit Pistonse ili možda Portland Trail Blazerse...

Naš 22-godišnji talentirani košarkaš u svojoj trećoj sezoni u dresu Orlando Magica pomalo počinje pokazivati karakteristike zbog kojih su mu predviđali blistavu budućnost kada se 2015. godine pojavio u NBA ligi.

  • +15
Mario Hezonja Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Hezonja je ove subote ubacio devet koševa u porazu od Indiane 114:112, a utjeha od neželjenog rezultata bilo mu je briljantno zakucavanje kojim je začinio svoj nastup.

Orlando se iz sezone u sezonu nalazi na dnu Istočne konferencije i nema izgleda ni ovaj put izboriti doigravanje, no naš reprezentativac mogao bi promijeniti sredinu i to uskoro.

Naime, rasplamsale su se glasine ovog vikenda o njegovom mogućem prelasku u Portland Trail Blazerse, znatno solidniji klub za koji igra i nekadašnji igrač Cedevite Jusuf Nurkić. Od prije je poznato kako Hezonju žele Detroit i Sacramento, a obzirom na to da u ljeto postaje slobodan igrač - čak i ako ne dođe do zamjene - ponuda će sigurno biti dovoljno.

Hezonja koji igra u prosjeku 17 minuta po utakmici u Orlandu (dobio je priliku zbog ozljeda nekih igrača) možda u novom klubu dobije bolju minutažu. Ako se uskoro nema razmjena ostvari...