DODATNI 'PODRAŽAJ'

Što to radi slavni nogometaš u trgovini ženskog rublja?

06.06.2014 u 13:56

Bionic
Reading

Španjolski nogometni reprezentativci predvođeni Sergijom Ramosom i Andersom Iniestom opustošili su trgovinu ženskog donjeg rublja Victoria's Secret u Washingtonu...

Kad si u vezi s vrhunskim komadom, moraš ulagati u svoju ljepšu polovicu. Znaju to svi koji su okusili taj tip ljubavne romanse, a posebno slavni nogometaši. Također, kada ti je djevojka ljepotica, možda ti nije potreban dodatni 'podražaj' da bi tvoj seksualni život bio na nivou, no uvijek je dobro imati 'dodatnu opremu' poput seksi rublja, jer ono idealno paše uz puteno tijelo.

Tako razmišljaju i španjolski nogometaši, koje je paparazzo TMZ-a uhvatio kako njuškaju i kupuju žensko donje rublje u trgovini Victoria's Secret u Washingtonu, tijekom američkog dijela priprema reprezentacije uoči SP-a.


Najtemeljiti je bio Sergio Ramos, čija supruga Pilar Rubio je jedna od najpoželjnijih žena u Španjolskoj. Iako je nedavno rodila dijete, čini se da seksualni život slavnog para nije upao u krizu, a slavni branič prilično je studiozno proučavao tange za svoju dragu.

Na kraju su on, Iniesta i društvo viđeni kako s vrećicama izlaze iz dućana, što znači da su našli ono što bi se dragoj moglo svidjeti, odnosno ono s čime bi se sami poželjeli 'pogostiti'. Jesu li pogodili pravu veličinu? To vjerojatno nećemo nikad saznati...