DINAMO TRAŽI TRENERA

Što to Mamić šapuće na uho Niki Kovaču

20.05.2010 u 12:03

Bionic
Reading

Kruno Jurčić više ne stanuje u Maksimirskoj 128, a braća Mamić su u potrazi za novim trenerom. U medijima se spominje više imena, a jedno od njih je i ono Nike Kovača

U eri Zdravka Mamića 'potrošeni' su Marijan Vlak, Hrvoje Braović, Ilija Lončarević, Miroslav Blažević, Nikola Jurčević, Đuro Bago, Nenad Gračan, Zvjezdan Cvjetković, Josip Kuže, Branko Ivanković, Zvonimir Soldo, Krunoslav Jurčić, neki i u više navrata.

Nakon odlaska Jurčića klupa 'modrih' je prazna, ali uskoro će se saznati tko će biti novi strateg koji će povesti Dinamo u pohod na europsko proljeće. Dotad novinari mogu samo nagađati.

U medijima su se spominjala imena Zlatka Kranjčara, Nikole Jurčevića, Igora Pamića, Velimira Zajeca te Nike Kovača.

Upravo je s posljednjim spomenutim sportski direktor Zoran Mamić razgovarao u Klagenfurtu na tribinama stadiona na kojem su igrali Austrija i Hrvatska. U njihovom društvu bio je i Robert Kovač, kojeg svi navode kao glavni razlog zašto je Jurčić napustio 'modri' brod.

Njihova šaputanja za vrijeme utakmice ipak nisu stigla do ušiju javnosti, no ne treba biti previše pametan da se zaključi da je tema njihovog razgovora bio i Dinamo.