NOVAK DALLASA

Što se događa s Dončićem? Pogledajte kako je Slovenac rastrgao dres i zamalo zaplakao

23.01.2019 u 13:46

Bionic
Reading

U svojoj prvoj NBA sezoni 19-godišnji Slovenac Luka Dončić upisao se u knjige rekorda već nekoliko puta. Svojim sjajnim igrama oduševio je analitičare, ali i navijače. No, isto tako je nekim svojim reakcijama u zadnje vrijem pokazao i svoju tzv. balkansku stranu

Nedavno je Luka Dončić zbog dvije tehničke pogreške, zbog nervozne reakcije i napucavanja lopte nogom, zaradio prvo isključenje u karijeri. U nekoliko navrata u prošlih nekoliko utakmica, svojim govorom tijela, izbacio je iz sebe frustracije, a kulminacija se dogodila na prošloj utakmici u Dallasu protiv Los Angeles Clippersa.

Pred kraj prvog poluvremena Dončić je krenuo prema košu i sa sirenom je iz teške pozicije pokušao ubaciti tricu, ali je promašio koš za više od metra. To ga je potpuno izbacilo iz takta te je sa sebe rastrgao dres spustivši glavu. Video snimka koju možete vidjeti OVDJE otkriva kako je zamalo zaplakao od muke jer baš ništa nije mogao pogoditi.

Stoga se mnogi s pravom pitaju što se to u zadnje vrijeme događa s Dončićem?

Iako su Dallas Mavericks slavili protiv Los Angeles Clippersa 106:98, Dončić će utakmicu pamtiti po najgoroj šuterskoj večeri. Iako je utakmicu završio sa 17 koševa, sedam skokova i šest asistencija naljutilo ga je što je promašio svih osam šuteva za tricu.

Eto, nakon utakmice protiv Milwaukee Bucksa, u kojoj je Dončić upisao prvi triple-double karijere s 18 koševa, 11 skokova i 10 asistencija (drugi najmlađi u povijesti lige), njegova reakcija zbog nekoliko promašenih šuteva neke je zabrinula.

  • +8
Luka Dončić u NBA ligi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia