SAMO NJEGOVA ODLUKA

Što je ovo trebalo Dinamovom treneru? Zaista nepotrebno...

20.11.2017 u 08:24

Bionic
Reading

Dinamo uvjerljivo grabi prema naslovu hrvatskog prvaka, no umjesto o novoj pobjedi 'modrih' mediji pričaju o neočekivanom potezu trenera Igora Cvitanovića

U 16. kolu Hrvatski Telekom Prve lige Dinamo je svladao Lokomotivu 2:0, ali na travnjak je Domagoj Antolić istrčao bez kapetanske vrpce. Ona je bila oko ruke drugog veznjaka Arijana Ademija.

Cvitanovićeva odluka mnoge je bacila u razmišljanje zbog čega je dobri dečko Antolić preko noći ostao bez dužnosti kapetana odnosno je li se u 'modroj' svlačionici možda dogodio nekakav incident.

No nije bilo nikakve skrivene afere, jednostavno tako je odlučio trener.

'Već sam ranije rekao, nemamo samo jednog kapetana, već više njih. To uopće ne biti trebalo biti pod znakom pitanja. Mislim da je Ademi svojim stavom i kalvarijom kroz koju je prošao zaslužio isto tako da bude kapetan. U ovoj situaciji sam ga nagradio. Svi su oni za mene kapetani', objasnio je Cvitanović svoj neočekivani potez.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 16. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Daleko od toga da Ademi zbog svojeg odnosa ne zaslužuje kapetansku vrpcu, ali nije zaista u redu da Cvitanović bez ikakvog povoda uzima tu čast od Antolića koji je u seniorskoj konkuenciji Dinama od 2007. (uz posudbu u Lokomotivi), rođeni je Zagrepčanin koji je omiljen u svlačionici i kojeg se nikada nije vezalo uz nikakve afere.

Totalno nepotrebno u trenucima dok Dinamo ima uvjerljivu prednost od 12 bodova pred drugoplasiranima (Hajduk, Osijek) i gotovo rekordan broj osvojenih bodova nakon 16. kola (40).

Autor: youtube