predug jezik

[FOTO] Što je Joao Felix morao reći sucu da mu sada prijeti kazna od čak 12 utakmica neigranja?

19.09.2021 u 08:53

Bionic
Reading

Madridski Atletico u subotu je na svom stadionu dočekao Athletic Bilbao, no Simeoneova momčad nije uspjela pobijediti (op.a. završilo je 0:0), ali je još uvijek vodeća u poretku La Lige

Madridski Atletico još uvijek ne zna za poraz u novoj sezoni. Međutim, dva remija u zadnje dvije, i to domaće utakmice (op.a. 0:0 protiv Porta u Ligi prvaka te subotnjih 0:0 protiv Athletic Bilbaa), pokazatelj su da i u Simeoneovoj momčad nije sve idealno.

A da u sljedećih par tjedana i dalje ostane pomalo kaotično, pobrinuo se mladi 21-godišnji napadač, Joao Felix, koji je u redove Atletica stigao u ljeto 2019. godine za velikih 127 milijuna eura.

On je u subotnjem dvoboju ušao u 60. minuti umjesto Correje, ali je već u 78. minuti dobio dva žuta kartona. Prvog zbog udaranja protivnika, a drugog, isključujućeg zbog žestokih uvreda na račun suca Jesusa Gila.

Njegove uvrede bile su toliko žustre da španjolski mediji nagađaju kako bi mogao dobiti kaznu od čak 12 utakmica neigranja!

Dakle, očito je da mladom nogometašu, za kojeg je Atletico izdvojio enorman novac, nisu objasnili kako se smije razgovarati, a vjerojatno ni kućni odgoj nije bio adekvatan. Jer pitamo se, što trebaš reći da bi te toliko kaznili?

  • +9
Atletico Madrid - Athletic Bilbao 0:0 (5. kolo La Lige) Izvor: EPA / Autor: Juan Carlos Hidalgo