UTRKA S VREMENOM

Što će biti s Kylianom Mbappeom? Trener PSG-a suočen s pitanjem u vezi Francuza na koje nije znao odgovor, ali se pozvao na čudo

31.07.2020 u 13:26

Bionic
Reading

U četvrtfinalu Lige prvaka igraju PSG i Atalanta (12. kolovoza, 21 sat), a glavno pitanje uoči tog dvoboja hoće li napadač francuskog prvaka Kylian Mbappe biti spreman

Zbog pandemije koronavirusa igra se samo jedna utakmica i to na neutralnom teernu u Lisabonu pa je pritisak na PSG-u velik, jer nema popravka odnosno uzvratnog dvoboja. Osim toga, talijansko prvenstvo se igralo, Atalanta je u natjecateljskom ritmu, uz to u odličnoj formi dok u je u Francuskoj liga okončana bez da se nadoknadilo zadnjih deset kola.

Znači, nogometaši iz Bergama imaju utakmice u nogama i to je veliki problem za PSG, a i to nije sve. Francuski sastav će najvjerojatnije biti bez najboljeg igrača Kylana Mbappea koji je ozlijeđen u finalu Francuskog kupa protiv Saint Etiennea, kada je nakon grubog starta Perrina iznesen s terena u nosilima te će zbog gležnja biti van terena tri tjedna.

  • +9
Francuski napadač Kylian Mbappe Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Liječnici su krenuli u utrku s vremenom kako bi napravili čudo i osposobili Mbappea za 12. kolovoza, a o toj temi je pričao trener Parižana Thomas Tuchel prije finala Liga kupa s Lyonom (31. srpnja).

'Imamo malo vremena, to je jasno. Nemam tu što dodati, bit će tijesno. Svaki dan je važan, možda se čudo dogodi', ostao je optimističan njemački stručnjak.