slavlje u gradskom vrtu

Stjepan Tomas je na klupi Osijeka debitirao pobjedom: Pucaju me emocije...

26.04.2023 u 18:46

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka su u 31. kolu SuperSport HNL-a napokon stigli do pobjede, pod vodstvom novog trenera Stjepana Tomasa slavili su 1:0 protiv Istre 1961

Stjepan Tomas (47) danas je imao trenerski debi u hrvatskom nogometu, tek je jučer sjeo na užarenu klupu Osijeka i odmah izborio pobjedu.

'Prekrasan je osjećaj vratiti se u hrvatski nogomet i startati s prvom pobjedom', kazao je Tomas nakon slavlja njegovog Osijeka protiv Istre 1961 i nastavio:

'Pucaju me emocije, sretan sam i zadovoljan što smo osvojili tri boda. Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi, trebalo nam je to da vratimo samopouzdanje.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +23
NK Osijek - NK Istra 1961, SuperSport HNL, 26.4.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek je konačno, nakon čak 12 utakmica 'suše' stigao do pobjede.

'Znali smo što želimo, dobro smo se pripremili za utakmicu, dobro odradili taktički, u fazi obrane. Nismo, nažalost, iskoristili prigode u prvom poluvremenu, ali nam se vratilo i zasluženo smo pobijedili', rekao je Tomas čiju momčad već za vikend čeka sraz protiv Varaždina:

'Vratili smo se na treće mjesto, nadam se da ćemo se sada dobro odmoriti i protiv Varaždina nastaviti pozitivan niz', zaključio je Stjepan Tomas.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport