KAKVO SAMOPOUZDANJE

Stipe Miočić govorio o mega borbi; riječi koje će odjeknuti kod fanova i Jona Jonesa

18.07.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Najznačajnija vijest u posljednjih mjesec dana je definitivno ona u povratku Stipe Miočića i ugovaranju meča protiv Jona Jonesa

Bit će to ogroman meč za UFC, ali i za obojicu boraca jer pobjeda obojici igra veliku ulogu kada je u pitanju ostavština. Vjerojatno je to posljednji puta da obojicu gledamo u kavezu, tako da je ulog ogroman.

Nije tajna da je Stipe ponovno jako podcijenjen kada je u pitanju ova borba. Istina je da nije nastupio dvije i pol godine i da ima 40 godina, no već je previše puta pokazao kako je najbolji upravo kada ga se podcijeni, piše Fight Site.

'Neću mu dopustiti da diktira što želi raditi. Ja ću biti taj koji će diktirati što želim. Radit ću mu što želim jer u trenutku kada mu dopustim da zaustavi ono što ću ja raditi, izgubio sam borbu. Ali ako budem radio ono što želim, šanse da pobijedim su mi puno veće nego da izgubim'‘, rekao je Stipe u 'Believe You Me' podcastu.

'Iz tog kaveza ću izaći s pojasom oko struka. To uopće nije upitno. Jednostavno ću ga pobijediti u svim aspektima borbe. Definitivno idem na finiš. Radim sve što trebam, ništa nisam promijenio. I dalje radim u stanici. Nije da spariram svaki dan ili radim fokusere. Tu je i kondicija i dizanje utega. Imam i dane odmora. Ne razumijem ljude', dodao je.

Ukoliko pobijedi i Jonesa, nema dvojbe da bi ga počeli nazivati najvećim svih vremena. Sada je najveći teškaš svih vremena u UFC-u, tako da mu pobjeda nad Jonesom može donijeti nešto što još dugo nitko neće dostići.