dokazao se u paoku

Mladog hrvatskog golmana želi moćni njemački Bayern. Ne, nije riječ o Livakoviću!

18.07.2023 u 09:30

Bionic
Reading

Mladi hrvatski golman Dominik Kotarski na listi je želja moćnog njemačkog Bayerna

Kako je doznao poznati novinar Florian Plettenberg za 23-godišnjeg hrvatskog golmana Dominika Kotarskog, trenutačno člana grčkog PAOK-a, zainteresiran je njemački Bayern. Tako je potencijalni transfer iz Dinama prvog hrvatskog golamana Dominika Livakovića pao u drugi plan...

Kako se doznaje ovog hrvatskog golmana Bayernovi skauti prate duže vrijeme i našao se visoko na listi želja kao jedan od igrača na koje računaju na duži period koji bi mogao zamijeniti legendarnog Manuela Neuera.

Tako se Kotarski, koji se dokazao u redovima NK Tondacha, Dinama, Ajaxa i HNK Gorice, te je kao član PAOK-a postao jedan od najboljih golmana grčke lige, našao u uskom krugu za prelazak u Bayern uz Gruzijca Giorgija Mamardashvilija.

No, hoće li Kotarski - bivši kapetan U-21 hrvatske reprezentacije, doći u Bayern ili će neki drugi klub pokvariti planove njemačkom velikanu znat će se vrlo brzo. Interes su pokazali i neki drugi klubovi od kojih je najuporniji engleski West Ham. Odšteta? Spominjalo se deset milijuna eura, ali nije nemoguće da na kraju taj iznos bude nešto veći.

Podsjetimo kako je Kotarski 2018. prodan iz Dinama u Ajax u transferu teškom dva milijuna eura, ali pravu priliku i nizozemskom velikanu nije dobio.