SVE ĆE SE USKORO ZNATI

Stigla strašna financijska ponuda; nakon ovoga moglo bi laknuti našem Niki Kovaču

27.04.2019 u 17:27

Bionic
Reading

Antonio Conte dobio je strašnu financijsku ponudu iz Rome, ali je zatražio rok od 15 dana kada će definitivno donijeti odluku o nastavku svoje trenerske karijere

Talijanski stručnjak najveće uspjehe ostvario je na klupi Juventusa (2011-2014.) s kojim je uzeo tri naslova prvaka u nizu da bi preuzeo reprezentaciju na dvije godine, a zatim je došao u Chelsea 2016. te se okitio jednim engleskim prvenstvom.

Od 2018. je bez posla, ali ponuda ne nedostaje. Conte pozorno prati sve što se događa u zainteresiranim klubovima, važe opcije, a ovih dana pred njega je sletjela financijski fantastična iz Rome.

Rimski prvoligaš ponudio mu je 9,5 milijuna eura godišnje plaće. Ipak, Conte se nije zaletio zbog novca, svjestan je i on da Roma nije toliko moćna da može jamčiti trofeje u Italiji, a kamoli u Europi pa je zatražio 15 dana predaha.

Ukoliko Conte na kraju pristane sigurno će laknuti i Niki Kovaču, jer strani mediji smatraju da je upravo Talijan jedan od kandidata za trenerski posao u Bayernu čak i ako naš strateg dođe do titule u Bundesligi.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Isto tako nije Bayern jedini koji se dovodi u vezu s Conteom, odavno se spominju i Milan i Inter, a šuška se da ni u PSG-u ne bi imali ništa protiv da se dogovore sa Conteom.