VRATA SE OTVARAJU U 16.30

Stigla sjajna vijest za navijače Dinama koji dolaze u Maksimir na povijesnu utakmicu; u pripremi i iznenađenje

05.03.2019 u 13:48

Bionic
Reading

Dva dana prije prve utakmice osmine finala Europske lige, u kojoj Dinamo na rasprodanom Maksimiru dočekuje Benficu (Arenasport 1, 18:55), iz zagrebačkog kluba stigle su posebne upute za navijače. Nema sumnje kako će ova vijest razveseliti sve navijače

Naime, kako se na prvoj utakmici osmine finala Europske lige između Dinamo i portugalske Benfice očekuje rekordan posjet u ovoj sezoni (oko 30 tisuća gledatelja) iz maksimirskog kluba mole sve navijače da što ranije uđu na tribine kako bi se izbjegle gužve zbog sigurnosnih prvojera na ulazima u stadion Maksimir.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Iz Dinama navode kako će otvoriti vrata stadiona 16.30 sati kako bi navijači na vrijeme zauzeli svoje pozicije uz nekoliko važnih obavijesti:

'Kao što znate, naš klub je u ovoj sezoni redovito kažnjavan zbog neprohodnih prolaza pa molimo sve posjetitelje na stadionu Maksimir da zauzmu svoja mjesta sukladno onima koje imaju na ulaznicama', piše u dopisu Dinama.

Također napominju iz Dinama kako su za sve one koji puno ranije uđu na stadion pripremili zanimljiv program; od koncerta renomiranih glazbenih izvođača (Sanja, Zec i Marinko pjevaju hitove Novih fosila, Zaprešić boysi i grupa Connect) pa do fan zona unutar samog stadiona (tribine Zapad i Istok). Ali to nije sve pa tako iz Dinama navode kako je u pripremi još nekoliko iznenađenja; od koreografije na tribini Istok do nagradnih igra, razgovora s legendama kluba i aktualnim igračima...

  • +31
Europska liga, uzvratna utakmica, Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Molimo sve naše navijače da u što većem broju koriste sredstva javnog prijevoza, jer zbog pomanjkanja parkinga nismo u mogućnosti udovoljiti svim zainteresiranima za parking mjesta. Upravo zbog toga, GNK Dinamo je u suradnji s taxi Cammeom osigurao popust od 20% na sve vožnje do Maksmira od 17.00 sati', piše u dopisu uz napomenu kako su sve ulaznice personalizirane te će se provjeravati iemna na ulaznicama s podacima iz osobih dokumenata.

  • +8
Dinamo - Viktoria, navijači na maksimirskom stadionu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL