'bili tići' u finalu

Stigla je važna obavijest za navijače Hajduka koji žele na finale Lige prvaka u Ženevu

22.04.2023 u 14:32

Bionic
Reading

Juniori Hajduka izborili su finale Lige prvaka mladih nakon što su u polufinalu izbacili Milan. U ponedjeljak od 18 sati 'bili tići' u Ženevi igraju finale protiv AZ Alkmaara i očekuje se još veća podrška s tribina

Iz Hajduka su za sve zainteresirane navijače koji će krenuti put Ženeve objavili kako je u tijeku prodaja ulaznica za utakmicu finala UEFA Lige prvaka mladih između Hajduka i AZ Alkmaara koja se igra u ponedjeljak 24. travnja s početkom u 18 sati na stadionu Servette FC u Ženevi.

Ulaznice se kao i za susret polufinala mogu kupiti isključivo online putem sljedeće poveznice:

1) https://www.ticket-onlineshop.com/ols/sfc/fr/uefa/channel/shop/index - službena stranica Servette FC

Cijena ulaznica iznosi 15 švicarskih franaka, a za djecu do 10 godina cijena je simbolični 1 franak. Ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, ali isključivo online. Fizička prodaja ulaznica kraj stadiona neće biti omogućena. Za navijače Hajduka osigurana je istočna tribina stadiona.

PRIJEVOZ

Ulaznicom osiguravate korištenje javnog gradskog prijevoza u Ženevi od 11 sati (autobusi i tramvaji). Najbliža autobusna stanica od stadiona je: Stade de Genève.

• Najbliža tramvajska stanica od stadiona je: Lancy-Bachet (tramvaj 18). Tramvaj 18 prometuje između željezničke stanice Geneva Cornavin i Lancy-Bachet.

  • +23
Hajduk - Milan, polufinale juniorske Lige prvaka, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

FAN ZONA

Za Hajdukove navijače koji će prisustvovati finalnoj utakmici organizirana je "Fan zona" koja će biti smještena na južnoj strani stadiona, odmah pored ulaza za sektore namijenjene za navijače Bijelih.

Fan zona za Hajdukove navijače se zove "Village du soir", nalazi se na adresi Route des Jeunes 24, 1212 Lancy, a bit će otvorena u ponedjeljak od 14 do 20 sati. Pristupiti joj se može vlakom sa stanice imena "Lancy - Bachet".

  • +6
Hajdukovi navijači na stadionu u Ženevi Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL