odlazi na kaljenje

Stigao je kao veliko pojačanje, ali nije se baš iskazao; Ubojiti napadač Dinama poslan na posudbu u Lokomotivu

12.02.2020 u 21:08

Bionic
Reading

Iyayi Believe Atiemwen novi je igrač Lokomotive u koju stiže iz Dinama na posudbu do kraja sezone

Iyayi Believe Atiemwen stigao je u Dinamo iz Gorice na zimu 2019. godine kao velika nada i jedan od najboljih napadača Hrvatski Telekom Prve lige. Ipak, dobre igre koje je pokazivao u turopoljskom prvoligašu nije uspio preslikati na Dinamo.

Ove je sezone u 15 nastupa zabio četiri gola i upisao jednu asistenciju, a u nastavku će braniti boje Lokomotive u koju odlazi na posudbu do ljeta. 24-godišnji nigerijski napadač se već priključio novim suigračima, a veliko pojačanje potvrdila je i momčad s Kajzerice.

'Sretan sam što sam došao u Lokomotivu. Nadam se da ću svojim igrama pomoći momčadi u ostvarivanju što boljih rezultata. Željan sam igre i utakmica. Želim se što prije predstaviti i nametnuti na terenu', rekao je Atiemwen za službenu stranicu Lokomotive.

Zadovoljstvo novim pojačanjem je izrazio i trener Lokomotive Goran Tomić.

'Svaki kvalitetan igrač je dobrodošao u našu svlačionicu, a Atiemwen je neosporno kvalitetan. Možemo ga koristiti na oba krila, iza napadača, ali i u veznom redu. Imat ćemo više opcija u napadačkom dijelu igre i sigurno će nam biti pojačanje', rekao je trener Lokomotive čije riječi prenose Sportske novosti.