NOVOSTI IZ 'BRLOGA'

'Štemer' Huculak objavio otkaz, Hebar još čeka 'otpusnicu'

11.11.2012 u 14:49

Bionic
Reading

Iako je rok za predaju konačne liste igrača za sezonu 2012/13. produljen za mjesec dana, čini se da se već znaju imena dvojice hokejaša koji će napustiti Dom sportova

Liam Huculak i Andrej Hebar prve su 'žrtve' rezanja rostera Medveščaka, to bi u najkraćim crtama bio sukus informacija kojima raspolaže tportal.hr. Da bi baš ta dvojica hokejaša mogla biti višak u 'brlogu', zapravo i nije neka novost, obojica su dobivala minutažu 'na kapaljku' i bilo je očito da trener Marty Raymond na njih previše ne računa.

Iako iz Medveščaka još nema potvrde o tome, Huculak je na svom Twitter profilu objavio da više nije član kluba. On je odigrao samo devet utakmica, u njima ostvario vrlo malu minutažu i posve razumljivo ostao bez statističkog učinka. Ipak, istaknuo se tučnjavama i isključenjima.

Kad je u pitanju Hebar, o njegovu eventualnom prelasku u ljubljansku Olimpiju također bruji Twitter, no on nije taj koji je pustio informaciju, nego je riječ o austrijskim novinarima koji prate hokej na ledu i Ebel ligu. Taj 28-godišnji Ljubljančanin odigrao je i manje utakmica od Huculaka, samo šest, i također ostao bez učinka u golovima ili asistencijama.

S obzirom na učinak i očekivanja, pitanje je i koliko je trener 'medvjeda' zadovoljan učinkom Alexa Leavitta koji je u Zagreb stigao iz Finske s epitetom vrhunskog strijelca, a nije se baš iskazao u dosadašnjem dijelu natjecanja. U 13 odigranih utakmica zabio je tek jedan pogodak i ostvario pet asistencija. S obzirom na sasvim solidan životopis, sumnjamo i da je jeftin, pa bi i njegov eventualni odlazak itekako rasteretio klupsku blagajnu.

Medveščak nam nije potvrdio postojanje liste s imenima viška hokejaša, no nesumnjivo u spomenutu trojcu treba tražiti one koji će napustiti Zagreb i sreću potražiti negdje drugdje.