tko se ljuti...

Srpski vaterpolisti iz protesta skinuli medalje, a onda im je njihova legenda objasnila

30.07.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Kapetan srpske reprezentacije Filip Filipović i Gojko Pijetlović na svečanoj su ceremoniji dodjele medalja na vaterpolskom SP-u svoje brončane kolajne skinuli. Kažu da je to protest zbog lošeg suđenja u polufinalu protiv Hrvatske

Tko gubi ima pravo ljutiti se, sve je u redu, ali... Srbija je i dalje vaterpolska velesila, i dalje su olimpijski pobjednici i europski prvaci, ali HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!

Čini se kako je to zasmetalo srpskim reprezentativcima koji za polufinalni poraz od Hrvatske krive 'pristrane suce'!

Srpska javnost i mediji osudili su taj potez skidanja medalje, a potom je svoje mišljenje o svemu dala i srpska vaterpolska legenda, jedan od najboljih svjetskih vaterpolista svih vremena Danilo Dača Ikodinović (41).

  • +11
SP u vaterpolu, polufinale: Hrvatska - Srbija Izvor: Reuters / Autor: LASZLO BALOGH

'Ma, navikli smo da nas kradu! Suci su pokvareni. Nikad se nije dogodilo da donesu odluku u našu korist', rekao je u razgovoru za Alo Dača Ikodinović te potom 'nagazio' i neugodno iznenadio svoje vaterpoliste:

'Ali, suci nisu krivi za poraz Srbije u polufinalnom meču s Hrvatskom! Hrvati su igrali srčanije i više su željeli pobjedu. A naša je igra bila neprepoznatljiva...'

Na kraju ih je morao i utješiti.

'Ne treba gubiti nadu, nije katastrofa. Možda zvuči strašno, ali bio je red da izgubimo... Hrvati su u četvrtak bili bolji i pomirimo se s time', zaključio je Danilo Dača Ikodinović.