'ČUDNO DA JE OSTAO ŽIV'

Srpski prvoligaš zbog krađe ostao bez - semafora

25.02.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Fenjeraš prve srpske nogometne lige Smederevo došao je u krajnje neugodnu situaciju. Uoči prijateljskog dvoboja otkriveno je da ne mogu računati na semafor

Uobičajeni dan 'u uredu' za tehničare FK Smederevo uoči ogleda s Polijem iz Temišvara (s kojim je i Dinamo igrao u Kupu Uefa prije četiri godine) pretvorio se u zgodu koju nitko od njih neće zaboraviti.

Pokušali su upaliti semafor, međutim ništa. Otišli su na lice mjesta da provjere stanje i imali su što vidjeti.

'Na visini od pet metara, s vanjske strane stadiona, netko je provalio u spremište i pokrao sedam transformatora. Ne znam samo kako nitko nije stradao, jer sve je bilo pod naponom', prenosi riječi upravitelja stadiona Jovice Milosavljevića mondo.rs.

Nesretni klub nedavno je ostao i bez sto metara kabla iz spremišta, a zbog inkompatibilnosti transformatora ne mogu mu pomoći ni Zvezda ni Partizan koje su molili za pomoć. U srijedu protiv Vojvodine, poručuju iz Smedereva, sigurno neće imati funkcionalan semafor, a za kasnije ne znaju. Najzanimljivije je to što će ukradena roba, procjenjuju u klubu, vjerojatno završiti na starom željezu jer transformatori nemaju alternativnu funkciju.