nazvao ga je - magarcem!

Srpski političar brutalnom je objavom na najbolji način objasnio zašto Novak Đoković proživljava dramu u Australiji

05.01.2022 u 21:59

Bionic
Reading

Novak Đoković je danas sletio u Melbourne kako bi započeo s pripremama za Australian Open, ali u Australiju službeno još nije ušao. Naime, vlasti australske države Victorije odbijaju mu izdati vizu te je Đoković već satima u pritvoru na aerodromu gdje ga čuvaju dva policajca

Nitko za sada točno ne zna što se u stvari događa i zašto točno Novak Đoković ne može dobiti vizu za ulazak u Australiju.

Iz minute u minutu stižu nove, ali i mahom neprovjerene informacije, u Beogradu je na razgovor navodno u Ministarstvo vanjskih poslova pozvan australski ambasador u Srbiji, a u međuvremenu se oglasio i Srđan Đoković.

Novakov otac je samo pogoršao situaciju svojim nepromišljenim izjavama.

'Cijeli svijet treba krenuti i pobuniti se protiv marve! Ako ga ne puste za pola sata, skupit ćemo se na ulici, ovo je borba za sve', ispalio je u naletu ludila Đokovićev otac, sigurno nesvjestan da je ovime samo naštetio svome sinu.

A onda, šlag na kaju! Na društvenim se mrežama oglasio i kontroverzni srpski političar Nenad Čanak. Svojom je brutalnom objavom na najbolji način objasnio zašto Novak Đoković proživljava dramu u Australiji. I zbog toga u Srbiji sigurno neće dobiti nove simpatizere...

'Užasan tretman prema Srbinu! Prema Srbinu! Pa j**ote, nije užasan tretman zato što je Srbin nego zato što magarac nije cijepljen', napisao je Čanak komentirajući naslove u srpskim medijima.

I da, rekao je bolnu istinu, ali u Srbiji ga gotovo nitko neće zbog toga zavoljeti...