oglasio se i ivanišević

Otac Novaka Đokovića u naletu ludila pozvao na pobunu: Ako ga ne puste za pola sata, skupit ćemo se na ulici, ovo je borba za sve!

05.01.2022 u 20:16

Bionic
Reading

Novak Đoković stigao je u Australiju, ali je i dalje u 'pritvoru' u zračnoj luci u Melbourneu. Prvi tenisač svijeta zadržan je zbog pogrešno ispunjene molbe za vizu. Đoković je u jednoj od soba za izolaciju, oduzet mu je mobitelj, do njega nitko ne može ući, a ispred sobe se nalaze dva policajca...

Cijela situacija nije nimalo ugodna, kako za samog Novaka Đokovića, tako i za njegovu obitelj i suradnike koji su s njim stigli kako bi se prvi tenisač svijeta pripremio za nastup na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu.

S Đokovićem je u Melbourne stigao i Goran Ivanišević koji je jedan od njegovih trenera, te je cijelu 'talačku situaciju' prokomentirao na društvenim mrežama.

'Ne baš najuobičajeniji put u Australiju', napisao je Ivanišević uz fotografiju iz jedne od čekaonica na aerodromu u Melbourneu.

I dok svi čekaju rasplet, javio se Srđan Đoković, Novakov otac. I baš je on, očigledno u naletu ludila, napravio najveću štetu svome sinu.

'Ovo je borba za slobodni svijet, ovo nije samo borba za Novaka, već za cijeli svijet', rekao je Srđan Đoković za Sputnik i nastavio u dobro poznatom stilu:

'Nemam pojma što se događa, drže mi sina u zarobljeništvu već pet sati!'

Malo kasnije Srđan Đoković se ponovno oglasio, ovaj put je to bilo puno radikalnije. Njegove bi izjave mogle izazvati burne reakcije, Australci bi mu mogli opasno zamjeriti ovaj otvoreni poziv na pobunu.

'Cijeli svijet treba krenuti i pobuniti se protiv marve! Ako ga ne puste za pola sata, skupit ćemo se na ulici, ovo je borba za sve', ispalio je u naletu ludila Đokovićev otac, sigurno nesvjestan da je ovime samo naštetio svome sinu.