UNIŠTILI, UDAVILI, ZGAZILI...

Srpski mediji uživaju; evo što sve pišu o trijumfu protiv Hrvata

11.01.2016 u 08:19

Bionic
Reading

Na startu Europskog vaterpolskog prvenstva u Beogradu Srbija je katastrofalno porazila Hrvatsku 13-6, a tamošnji mediji uživaju u visokoj pobjedi svoje reprezentacije

Mondo hvali atmosferu i piše o rekordnom posjetu za vaterpolsku utakmicu Europskog prvenstva. U tekstovima na tome portalu spomenulo se zviždanje hrvatskoj himni, kao i to da je u susretu starih rivala Srbija od početka demonstrirala silu i potopila Hrvatsku. U tekstu stoji i da su u završnim minutama srpski vaterpolisti očekivano 'spustili' gas'...

Kurir
je izašao s naslovom 'Tako gazi europski i svjetski šampion: Srpski delfini uništili hrvatske barakude'.

Sportski žurnal isto govori o potopu Hrvatske odnosno da je njihova reprezentacija na najbolji mogući način krenula u obranu titule. Novinar piše da je pobjeda ostvarena bez poteškoća i da je Srbija protiv aktualnog olimpijskog pobjednika potvrdila da je prvi favorit za treće europsko zlato u nizu.

B92 piše o deklasiranju Hrvatske, dominaciji Srbije koja suparniku nije dala ni najmanju nadu, kako su Hrvati bili nemoćni i da je prednost u jednom trenutku bila i devet razlike.

Telegrafov naslov je 'Srbija demolirala Hrvatsku: Savićevi delfini udavili protivnika u krcatoj Areni'. Napominje se kako Hrvati nisu imali ni promil šanse i da su Srbi sa svih strana bušili Pavićevu mrežu. Isti medij osudio je zviždanje navijača prilikom puštanja hrvatske himne.