NAKON ZADARSKE DRAME

Srpski mediji plaču: Tragedija, nesreća, kriza

20.12.2012 u 09:28

Bionic
Reading

Srpski mediji velik su prostor posvetili utakmici Zadra i Partizana u Višnjiku koju je domaćin dobio nakon rijetko viđene završnice košem Travisa u zadnjoj stotinki susreta

Kurir je izašao s naslovom 'Nesreća', a opisuje završnicu utakmice te napominje kako u dvorani nije bilo ni navijača Partizana Grobara ni hrvatskog generala Ante Gotovine.

Alo tvrdi kako je 'Partizan poklonio pobjedu Zadru', kako je utakmica bila jedna od najzanimljivijih u zadnjih nekoliko sezona Jadranske lige te da se ovakvi preokreti viđaju samo u NBA ligi. Njihov novinar napominje kako je sve do posljednje minute bilo pravo mučenje gledati utakmicu zbog velikog broja pogrešaka, izgubljenih lopti i nerezonskih šutova.

Mondo na izvještaju ima naslov 'Crno-bela tragedija' te autor piše kako je prvo Zadar imao pobjedu u rukama, pa zatim Partizan. Zaključuje se kako je trener domaćina Ante Nazor uspio nadmudriti obranu Partizana.

Telegraf piše kako se Zadar na nevjerojatan i senzacionalan način revanširao Partizanu za poraz u prvom kolu te da 'kriza crno-belih i dalje traje'. Novinar napominje kako je od početka bilo neizvjesno, a na kraju za infarkt.

Sportski žurnal u svojem izvještaju govori o drami koja je pripala domaćoj momčadi zahvaljujući neshvatljivom kiksu obrane Partizana.