SOKOL SE VRATIO

Srpski kapetan u kaosu oduševio Splitovog Albanca

15.10.2014 u 14:09

  • +25

Beograd: Tučnjava i neredi na utakmici Srbije i Albanije

Izvor: Reuters / Autor: Marko Đurica

Bionic
Reading

I dok se još uvijek živo preokreću detalji prekinutog nogometnog dvoboja Srba i Albanaca, dolazi priča koja jasno rasvjetljava da su i u renucima kaosa igrači ostali - kolege

Priča o maloj letjelici i velikoj šteti u Beogradu odjeknula je nogometnim svijetom. Nesvakidašnje scene na veliku su kušnju stavili i razinu odgoja među igračima. Tenzije su bile takve da je okršaja jednostavno moralo biti, ali sve je zapravo među kolegema s travnjak prošlo u vrlo razumnom tonu.

U razgovoru za goal.com.hr prvotimac RNK Splita Sokol Cikalleshi koji je sjedio na klupi za pričuve u Beogradu iznio je svoju verziju događaja.

'Ušao sam na teren kao i svi moji suigrači, ali niti sam ikog udario niti sam bio udaren. Nismo se osjećali nimalo sigurno, a najbolji dokaz moje teze je što su nam četiri igrača ozlijeđena nakon što smo otišli s travnjaka,' otkriva Cikalleshi i otvara ljepšu stranu velike gungule.

'Želim istaknuti da su se srpski nogometaši ponašali vrlo zaštitnički prema nama. Iznenadio me Mitrović koji je išao skidati zastavu, ali igrači su se zaista lijepo odnosili prema nama. najbolji dojam u reakcijama ostavio mi je srpski kapetan Branislav Ivanović koji nas je čak i prije utakmice došao posjetiti i razbiti nam nervozu riječima: 'To je samo utakmica',' završava Cikalleshi.

Sokol to nije vidio, ali najspremniji za smirivanje situacije bio je Kolarov