SPORTSKI SVIJET ZGROŽEN

Srpkinja uoči meča s Hrvaticom doživjela strašne prijetnje

03.04.2017 u 16:07

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Aleksandra Krunić je u dramatičnom meču kvalifikacija Charlestona pobijedila Čehinju Jesiku Maleckovu 3:6, 6:3, 7:6(5), a zatim je doživjela strašne prijetnje preko društvene mreže

Nema tenisača i tenisačice koji nisu doživjeli zlostavljanje putem komentara preko društvenih mreža zbog svojih pobjeda ili poraza. Tu neugodnu stranu profesionalnog sporta osjetila je i Aleksandra Krunić. Srpkinja je u dvoboju sa Čehinjom spasila četiri meč lopte, čak tri vezane, i izborila glavni turnir gdje je očekuje susret prvog kola s našim Mirjanom Lučić-Baroni.

No u taj dvoboj 24-godišnja Krunić sigurno će ući potresena. Naime, bilo je onih koji nisu bili presretni s njezinom pobjedom u kvalifikacijama. Tako se putem Facebooka javljaju kladioničari koji su svojim prijetećim porukama zgrozili sportsku javnost.

'Sada ću uništiti tvoj život, kao što si ti moj. Duguješ mi četiri tisuće funti',' Ti si dio mafije, srami se ti jeb... kurvo', samo su neki od šokatnih postova koje je srpska tenisačica primila te ih i objavila kako bi svima pokazala sa čime se sve moraju sportaši suočiti.