OPET JE TO NAPRAVIO

Nadalov otrov za koljena razlog za slavlje u Srbiji

29.03.2017 u 17:51

Bionic
Reading

Četvrtfinalni dvoboji Davis Cupa su na rasporedu od 7. do 9. travnja, a Rafael Nadal otkazao je svoj nastup za španjolsku reprezentaciju koja gostuje u Beogradu

Najbolji španjolski tenisač propustio je susret prvog kola protiv Hrvatske u Osijeku, a svojom novom odlukom vezanom uz Davis Cup opet je razočarao navijače svoje zemlje, ali istodobno i obradovao Srbiju koja je tako favorit, jer će igrati Novak Đoković.

'U situaciji u kojoj se sada nalazim za mene bi takva drastična promjena bila kao otrov za koljena. Morao bih se prilagođavati tjedan uvjetima u zatvorenoj dvorani, sedam dana prije prelaska na zemlju na europskim turnirima', rekao je Nadal koji se plasirao u četvrtfinale Miami Opena koji je u tijeku.

'Sve bi bilo drugačije da igramo kod kuće, jer volim biti s reprezentacijom. Ali imam 31 godinu, oni koji su mi bliski znaju koliko sam posljednjih godina imao ozljeda. Moram raditi sve kako bih ih izbjegao. Pravim raspored kako bih izbjegao drastične promjene', dodao je Španjolac.

I još nešto.

'Nadam se da će se Španjolska plasirati u polufinale. Znam koliko će biti teško zbog Đokovića, ali se moram brinuti za svoje zdravlje kako bih produljio karijeru.'